Webteksten laten schrijven

Zakelijke webteksten laten schrijven

U

Een betere vindbaarheid

Professionele teksten die écht werken

Meer bezoekers die een product of dienst afnemen

Teksten die SEO-proof zijn én fijn weglezen

Jouw website is de basis van je bedrijf. Dé plek voor betalende en terugkerende klanten. Zeker een plek van waarde dus!

Een mooi design is erg fijn meegenomen, maar uiteindelijk gaat het om meer aanvragen en bestellingen.

Aansprekende webteksten die meer over jezelf, je bedrijf en jouw producten en/of diensten vertellen, mogen dan ook niet ontbreken. Met krachtige webteksten spreek je jouw doelgroep aan.

Wil jij ook webteksten die jouw doelgroep aanspreken? Webteksten die helemaal ‘eigen’ zijn en passen bij jou én je bedrijf? Ben je helemaal klaar met het verspillen van kostbare tijd aan diverse probeersels en ben je juist klaar voor sterke, professionele teksten die zorgen voor meer bezoekers? Schakel dan mijn hulp in als SEO-tekstschrijver.

Webteksten laten schrijven, het Tekstveld

Verschillende ondernemers
gingen jou al voor. Are you in?

Ik was op zoek naar iemand die blogs voor mijn webshop kon schrijven in verband met tijdgebrek. Blogs zijn goed voor Google dus ik wilde hierin investeren. Via Facebook ben ik bij Maike terechtgekomen.

Door Maike heb ik tijd gewonnen en een hogere ranking in Google. Ik zou het Tekstveld aanraden aan andere webshops en ondernemers. Ze overlegt goed en snapt snel wat de bedoeling is. Het werkt erg prettig zo!

Trisha Prins | Becca’s Studio

Ik werk al jaren met Maike samen en ben altijd erg tevreden. Ze snapt mij altijd direct, schrijft fijne teksten, schakelt snel én ze denkt goed met je mee. Werken met Maike is áltijd een feestje en iedere keer weer erg fijn!

Sanne-Marly Vermeulen | Studio Marly Creative Agency

Maike heeft voor mijn webshop de eerste blog geschreven. Ze stelde verschillende vragen om een duidelijk beeld te krijgen wat mijn wensen zijn en deze heeft ze perfect uitgevoerd. Het contact is erg prettig en nogmaals een samenwerking wordt zeker niet uitgesloten!

Kyra Severijns | Tofff by Kyra

“Ik help jou met pakkende teksten
voor jouw website.”

Ben je klaar voor webteksten die ook daadwerkelijk klanten aantrekken?

Een krachtige webtekst doet véél meer dan alleen informatie geven over een bepaald onderwerp. Het doel van webteksten, is het overtuigen van bezoekers. Bijvoorbeeld iemand overtuigen om tot een gewenste actie over te gaan zoals het afnemen van een product of dienst, het aanmelden voor de nieuwsbrief, contact opnemen en ga zo maar door. Met sterke webteksten maak je van een bezoeker een klant.

“Ook jij kunt een fantastische website hebben!
Mét duidelijke, converterende
webteksten.”

Wil jij niet:

– Uren spenderen aan het schrijven van teksten?
– Continu twijfelen of het wel goed is wat je doet?
– Honderden websites raadplegen over hoe je sterke webteksten schrijft

Maar wil jij wel:

– Een betere vindbaarheid?
– Professionele teksten die écht werken?
– Meer bezoekers die een product en/of dienst afnemen?
– Teksten die SEO-geoptimaliseerd zijn én fijn weglezen?

Laat dan het schrijven van jouw webteksten over aan een SEO-tekstschrijver!

Kosten webteksten laten schrijven

Voor het schrijven van webteksten hanteer ik vaste prijzen. Het is voor jou namelijk erg fijn om te weten waar je aan toe bent en wat je precies krijgt voor welke prijs. Een website bestaat altijd uit minimaal drie pagina’s. Dit zijn een homepage, een over-pagina en een contactpagina.

Bied jij ook diensten of producten aan? Dan heb je een groter pakket nodig of er komen pagina’s bij. Hieronder vind je de drie pakketten voor webteksten met vaste tarieven.

Neem vrijblijvend contact op