Prijzen

Wat kan je verwachten?

Als je van plan bent door mij jouw SEO teksten te laten schrijven, dan is het misschien wel fijn om te weten hoeveel je ongeveer kwijt bent. De prijzen zijn uiteraard per opdracht verschillend, maar ik kan wel alvast een prijsindicatie geven. 

Veel tekstschrijvers hanteren een vast bedrag per woord, per tekst, per uur of per volledige opdracht. Ikzelf ben geen fan van een bedrag per woord, omdat de hoeveelheid woorden voor een goede tekst niet van belang zijn. Een tekst moet een pakkend en samenhangend “verhaal” zijn en niet afhankelijk zijn van een x-aantal woorden. Dit is de reden dat ik een vast bedrag per soort tekst hanteer of een vast bedrag voor een volledige opdracht. Vooraf wordt een offerte opgesteld.

Het Tekstveld / Webteksten / SEO / Tekstschrijver / Maike Oosterveld / SEO Teksten Schrijven / Webteksten laten schrijven

Prijsindicatie

Wil je door mij SEO-geoptimaliseerde teksten laten schrijven ? Dan is het fijn om te weten wat de kosten ongeveer zijn. Een blog laten schrijven en optimaliseren is al mogelijk vanaf €119,-. Productteksten nodig voor je webshop? Dan kun je deze vanaf 79,- door mij laten schrijven. Het herschrijven of redigeren van een tekst kan vanaf 79,-. Bekijk hier de prijzen voor het laten schrijven van webteksten. Naast het schrijven van blogs, webteksten en productteksten schrijf ik ook regelmatig korte teksten voor social media. Wil je een tekst laten vertalen van het Nederlands naar Engels? Ook dan kun je bij mij terecht. De prijzen van het schrijven van korte tekstjes en het vertalen van content zijn afhankelijk van het aantal woorden en de moeilijkheidsgraad. Voor een prijsindicatie kun je mailen naar maike@hettekstveld.nl

Ben je van plan om meerdere teksten in één keer af te nemen of wil je wekelijks of maandelijks een tekst ontvangen? Dan kun je profiteren van een leuke korting. 

Je kunt ook kiezen voor extra’s. Wil je graag een rechtenvrije afbeelding bij de tekst? Dan kan dit voor een meerprijs van €7,50. Wil je dat de tekst op jouw website geplaatst wordt en daarbij de tekst wordt geoptimaliseerd met HTML-codes? En dat er een juiste URL, meta-omschrijving, alt-codes en interne links geplaatst worden voor een nog betere vindbaarheid? Dan is dit ook mogelijk voor een meerprijs.

Heb je een speciale wens, of zie je hetgeen waar je naar op zoek bent hier niet tussen staan?
Neem dan contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Alle prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief btw en dienen als richtlijn.