blogs laten schrijven

Zakelijke blogs laten schrijven

Je weet wat je kunt. Je hebt ontzettend veel kennis in huis waar je andere mensen écht mee kunt helpen. Jij kunt met jouw product, dienst en/of kennis hét verschil maken voor iemand.

Maar jouw ideale doelgroep, degenen die echt wat hebben aan jouw kennis, producten en/of diensten…

…weten niet van jouw bestaan af. En dat is zo zonde! 

 

Hoe zou het zijn als…

 

– Je jouw doelgroep weet te bereiken zonder daar iedere dag zichtbaar voor te zijn?

– Jij boven je concurrent in Google verschijnt waardoor jij de nummer 1 optie bent voor potentiële klanten?

– Jij je volledig kan focussen op de klant en dat iemand anders ervoor zorgt dat er een aanwas van nieuwe klanten komt. Niet kijkend naar de korte termijn, maar naar de lange termijn?

Blogs laten schrijven, zakelijke blogs

“Ik help jou door relevante blogs te schrijven voor jouw website of webshop.”

Verschillende ondernemers gingen jou al voor. Are you in?

Ik was op zoek naar iemand die blogs voor mijn webshop kon schrijven in verband met tijdgebrek. Blogs zijn goed voor Google dus ik wilde hierin investeren. Via Facebook ben ik bij Maike terechtgekomen.

Door Maike heb ik tijd gewonnen en een hogere ranking in Google. Ik zou het Tekstveld aanraden aan andere webshops en ondernemers. Ze overlegt goed en snapt snel wat de bedoeling is. Het werkt erg prettig zo!

Trisha Prins | Becca’s Studio

Ik werk al jaren met Maike samen en ben altijd erg tevreden. Ze snapt mij altijd direct, schrijft fijne teksten, schakelt snel én ze denkt goed met je mee. Werken met Maike is áltijd een feestje en iedere keer weer erg fijn!

Sanne-Marly Vermeulen | Studio Marly Creative Agency

Maike heeft voor mijn webshop de eerste blog geschreven. Ze stelde verschillende vragen om een duidelijk beeld te krijgen wat mijn wensen zijn en deze heeft ze perfect uitgevoerd. Het contact is erg prettig en nogmaals een samenwerking wordt zeker niet uitgesloten!

Kyra Severijns | Tofff by Kyra

Ben je klaar voor meer potentiële klanten door het schrijven van blogs uit te besteden?

 

Of laat je het nog steeds links liggen? Ondanks het feit dat jouw concurrent het wél oppakt en daarmee potentiële klanten naar zijn site trekt? En ondanks het feit dat je eigenlijk stiekem wel weet dat je er zelf nooit tijd voor gaat krijgen? Gun het jezelf en sta niet je eigen groei in omzet in de weg.

 

Ik schrijf pakkende SEO-proof blogs die prettig weglezen. Blogs die passen bij jou, je bedrijf en jouw doelgroep. Omdat ik weet dat het schrijven van blogs niet altijd een feestje is en jij als ondernemer veel liever je waardevolle tijd besteedt aan andere zaken. Aan zaken waar jíj goed in bent. Ik neem werk uit handen en zorg ervoor dat jouw website regelmatig van frisse, relevante content wordt voorzien.

Voor mij een fantastische bezigheid, voor jou een verademing.

Blogabonnement

Laat jij de zakelijke blogs schrijven door het Tekstveld, dan is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn. Zo kan je een losse blog afnemen (v.a. €119,-), maar ook kan je een abonnement afsluiten waarbij je wekelijks of tweewekelijks zakelijke blogs ontvangt. Zit hetgeen wat je zoekt er niet tussen? Dan kan er ook een abonnement op maat worden samengesteld. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of kan je wat hulp gebruiken?