in 5 stappen een
seo-blog schrijven

Wil jij ook meer gratis bezoekers naar jouw website trekken?

Zonder dat je maandelijks bakken met geld investeert?

Je bent net gestart met ondernemen of je bent al een tijd bezig. Je krijgt af en toe gratis bezoekers naar je website en je hebt absoluut fans, maar een continue stroom aan bezoekers blijft helaas uit. Wat zou je het graag anders zien!

Goed nieuws: het kán anders!

Door regelmatig blogs te plaatsen, trek je gratis verkeer naar je website.
En dat wil jij natuurlijk ook! Maar:

 • je weet niet zo goed hoe je een blog moet schrijven
 • je hebt geen idee wie nou eigenlijk je ideale doelgroep is
 • je schrijft wel blogs, maar optimaliseert ze niet voor de zoekmachines
 • je hebt wel gehoord van een zoekwoordenonderzoek, maar hebt geen idee hoe je dit uitvoert 

Hoe zou het zijn als je wél weet hoe je een converterende SEO-blog schrijft?

Je op een laagdrempelige manier achter je ideale doelgroep komt en je zelf een zoekwoordenonderzoek kunt uitvoeren om een blog te schrijven die écht werkt?

Die jarenlang gratis verkeer naar jouw website trekt? Hoe gaaf zou het zijn als je NU een blog schrijft en hier over drie jaar nog steeds bestellingen uit krijgt?

Loop niet langer potentiële klanten en dus inkomsten mis en geef jezelf “In 5 stappen een SEO-blog” cadeau! Je leert in 5 stappen zelf een SEO-blog schrijven om meer bezoekers naar je website te krijgen. Gerichte bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw dienst en/of product.

Voor wie is “In 5 stappen een SEO-blog”?

In 5 stappen een blog leren schrijven, werkboek, SEO tekstschrijver

Iedereen kan leren bloggen! “In 5 stappen een SEO-blog” is voor jou een aanwinst, als jij:

 • het leuk vindt om te bloggen maar geen idee hebt hoe je moet beginnen
 • wel blogs schrijft, maar er nog geen extra verkeer naar je website komt
 • geen budget hebt voor een SEO-tekstschrijver of advertenties, maar wel hoger wil scoren in de zoekmachines
 • je zichtbaarheid wil verbeteren
 • geen potentiële klanten en omzet wil mislopen

“In 5 stappen een SEO-blog” is een werkboek waarmee jij in een paar stappen ZELF een sterke SEO-proof blog leert schrijven. Geen ingewikkeld vakjargon of onduidelijke artikelen waarbij je alsnog zelf moet uitzoeken wát je nu eigenlijk moet doen: een écht overzichtelijk stappenplan waar je absoluut iets aan hebt. Je hoeft geen tekstschrijver meer in te schakelen om de blogs voor je te schrijven: dit kun je prima zelf! Je hebt alleen de juiste handvaten nodig.

Met ”in 5 stappen een SEO-blog” geef ik jou de handvaten die je nodig hebt.

 • komt erachter wie nou eigenlijk je ideale doelgroep is
 • leert het juiste onderwerp kiezen voor je blog
 • leert via een gratis SEO-tool een zoekwoordenonderzoek uitvoeren
 • komt erachter waar je nu eigenlijk zoekwoorden plaatst en hoe vaak dit mag in een SEO-blog
 • ondervindt hoe een goede SEO-blog opbouwt
 • krijgt talloze tips die je kunt toepassen tijdens het schrijven van blogs
 • ontvangt een onwijs handige checklist

Andere ondernemers gingen jou al voor. Zij schreven hun eerste SEO-blog met “In 5 stappen een SEO-blog” en dit waren de reacties:

Het werkboek heb ik aangeschaft omdat ik een duwtje in mijn rug nodig had. Het leek mij fijn om zelf blogs te gaan schrijven maar wist niet waar ik moest beginnen. Het fijne aan dit werkboek is dat het per stap duidelijke uitleg bevat. De voorbeelden in het werkboek maken het beeldend. Dit boek raad ik aan als je een eerste stap wil maken met het schrijven van blogs en je zelf wil leren hoe je kan beginnen. 

– Sara S.

Ben jij ook klaar voor de volgende stap? 

Klaar om op een eenvoudige manier meer gratis verkeer en dus meer bestellingen te genereren?

Koop eenmalig “In 5 stappen een SEO-blog” voor maar €49,- en leer SEO-proof blogs schrijven waar je jarenlang profijt van hebt!

U

Een betere vindbaarheid

Professionele blogs die écht werken

Meer bezoekers die een product of dienst afnemen

Blogs die SEO-proof zijn én fijn weglezen

Heb je nog twijfels?

Laat het weten! Twijfel je of “In 5 stappen een SEO-blog” wel echt iets voor jou is? Of heb je nog vragen?
Bekijk hieronder de FAQ of neem gerust contact met mij op voor een praatje. Ik sta heel graag voor je klaar!

Moet ik verstand hebben van SEO?

Als je al verstand hebt van SEO (zoekmachineoptimalisatie) dan is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar “In 5 stappen een SEO” blog is er ook JUIST voor mensen die geen kaas van SEO hebben gegeten. Gratis artikelen geven namelijk net niet genoeg weg om er écht goed mee aan de slag te kunnen als ‘leek’ of de termen die gebruikt worden zijn zó ingewikkeld, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en niet eens meer aan het schrijven van SEO-teksten wil beginnen. Met dit werkboek leer ik je op een laagdrempelige manier een SEO-blog schrijven. Volg je deze eenvoudige stappen? Dan heb jij geen extra kennis over SEO nodig om te gaan scoren in Google met je blog.

Moet ik investeren in SEO-tools?

De tools die aan bod komen in “In 5 stappen een SEO-blog” zijn gratis. Wel is het goed om te weten dat de gratis versies niet over alle functies beschikken die ik zelf bijvoorbeeld wel gebruik als SEO-tekstschrijver. Met de gratis versie is het zeker mogelijk om een SEO-blog te schrijven, maar wil je meerdere blogs schrijven en meerdere zoekopdrachten uitvoeren per dag, dan is een upgrade naar een abonnement zeker geen overbodige luxe.  

Hoe ontvang ik “In 5 stappen een SEO-blog”?

Na het afrekenen krijg je het werkboek digitaal in je mailbox. Check ook altijd even je spam-box: in sommige gevallen komt ‘ie daar terecht. Liever geen digitaal werkboek maar een gedrukte versie ontvangen naast de digitale versie? Deze bestel je hier voor een kleine meerprijs. Let op: de levertijd van het gedrukte werkboek is uiteraard langer.

Wat zijn de grootste voordelen van blogs?

Uiteraard schrijven we vooral blogs om meer zichtbaarheid te creëren en op een eenvoudige, gratis manier meer converterende bezoekers naar de website te trekken. Maar natuurlijk kent het schrijven van blogs nog veel meer voordelen. Je kunt bezoekers daadwerkelijk oplossingen bieden voor hun problemen, je expertise tonen door al je kennis te delen, je website persoonlijker maken, meer interactie krijgen met jouw ideale doelgroep en je komt betrouwbaarder over. Daarnaast is het een makkelijke manier van frisse content toevoegen en zet je eenvoudig jouw diensten en/of producten in de spotlights. Ideaal!

Hoeveel tijd neemt het werkboek in beslag?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij sneller werkt doordat je al enigszins ervaring hebt met blogs schrijven, maar het is ook goed mogelijk dat SEO, blogs en zoekwoordenonderzoeken helemaal nieuw voor je zijn. In dat geval kan je er iets meer tijd aan kwijt zijn. Gemiddeld kost iedere stap voltooien één uurtje per dag. Dat is dus maar één aflevering van je favoriete serie minder kijken. 😉

Hoe weet ik of mijn blog wel écht goed is geschreven?

Als jij alle stappen hebt gevolgd en alles kunt afvinken in de checklist, dan staat jouw SEO-blog als een huis. Toch liever je blog laten controleren en feedback van mij ontvangen waar je écht iets aan hebt? Dan is dit ook mogelijk voor maar €69,- ex. btw.

Hoe vaak kan ik het werkboek gebruiken?

Met “In 5 stappen een SEO-blog” leer jij één krachtige en converterende SEO-blog schrijven die ook nog eens fijn wegleest. Je kunt voor iedere nieuwe blog het werkboek weer gebruiken. Ik raad het zelfs aan om dit te doen: hoe vaker je de stappen volgt, hoe beter je SEO-blogs worden. Na een tijdje heb je het werkboek niet meer nodig en ben je zelf een KEI in het schrijven van SEO-proof blogs!

Ik heb dyslexie, kan ik dan wel een SEO-blog schrijven?

Geen probleem! Een spellings- of typefoutje hier en daar gaat er echt niet voor zorgen dat jouw blog niet gevonden en gelezen gaat worden. Als de inhoud van de blog relevant is voor jouw doelgroep en je de blog op de juiste manier optimaliseert, dan is er absoluut niets aan de hand. Het is alleen maar stoer als jij ondanks je dyslexie tóch SEO-blogs schrijft en bewust kiest voor extra bezoekers en dus extra bestellingen!

Mijn vraag staat er niet tussen!

Is iets nog onduidelijk, wil extra informatie of heb je ergens anders een vraag over? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. Het lijkt me leuk om van je te horen en iets voor je te kunnen betekenen!

Neem vrijblijvend contact op